maanantai 17. joulukuuta 2012

And here we go!

Moikka! Aattelin tässä aloittaa tälläisen ns. matkailublogin johonka ainkin nyt aluksi aion kertoilla tammikuussa alkavasta työssäoppimisesta Äkäslompolossa.
Elikkä olen 18-vuotias tyttö Keski-Suomesta, alunperin pikkuisesta paikasta Hartola ja sieltä päädyin Jyväskylään opiskelemaan. Opiskelen siis hotelli-, ravintola-, catering-alalla ja kokkihan musta nyt keväällä pitäisi valmistua.
Päätin tässä lähteä tuonne Äkäslompolon suuntaan työssäoppimaan koska lautailua on tullut harrastettua jo pidemmän aikaa ja muutenkin lappi kiinnostaa paikkana. Ja yksi syistä on kyllä sekin että kiirettä mun pitäisi oppia kestämään. Monet ovat ihmetelleet että miten uskallan lähteä yksin matkaan melkein tuntemattomaan paikkaan (olin tosiaan viime talvena viikon Ylläksellä niin siksi melkein), mutta haasteita on otettava vastaan ja enköhän mä tutustu moniin uusiin ihmisiin sielä nopeasti. Matkaan tosiaan lähden 4. päivä tammikuuta, ja odotan innolla sitä 12 tuntista bussimatkaa sekä mun tavaroiden määrää, joka tulee olemaan suuri.

tämän näköinen tyttö täälä kirjoittelee :)

Vähän fiilistelykuvia viimetalviselta Ylläksenreissulta, ettei ihan tyhjäksi jää tämä kirjoitus.





Ylläs, parin viikon päästä nähdään!

This is a blog about my time on the job training at Äkäslompolo. (well at first) I'll write here about everything what I do there, about feelings and working and about free time. I start my journey there on 4. January, and I'm so exited! These pics are from my last trip to Ylläs last winter :)

9 kommenttia:

  1. niiiin cool ! vois tulla moroo sua ylläkselle :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tuu vaa ni lähetää vähä laskee :D

      Poista
    2. jos oon rahoissani nii tuun snoukkaa sinne for real =))

      Poista
    3. Joo ois kyllä kivaa! :) Koska nuo mäet on kyllä jotain niin kivaa ja muutenkin joo tuu :D

      Poista
  2. Toi on kyllä nii mahtavaa! voi ku ois rahaa lähtee tonne, voin kuvitella mitä ihanuutta noi mäet on ! (8 ootsä kuinka kauan siellä "oppimassa" :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainaki mitä viimetalvena tuola laskin niin niin hyvät mäet! Ja jos sitä tällä kertaa lähtis vähä offareidenkin puolelle niin ois jees ;) ja oon sen viis tai kuus viikkoo riippuen et kui nopee teen niitä tunteja :D

      Poista
  3. Hei tällanen blogi on just kiva, pistän myös tän lukulistalle, jes! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! (: Pitää vaa koittaa päivitellä useasti niin tästä tulee vielä parempi!

      Poista