perjantai 28. joulukuuta 2012

Viikko enää!

Huijui enää tasan viikko lähtöön! Sitä lähtöä alkaa odottamaan koko ajan enemmän ja enemmän. Ja tässä kun kattelin bussia millä menen niin tiedossa olisi kahdentoista tunnin matkasta noin kaksi tuntia Oulussa hengailua :D Sieläkään en hirveästi ole koskaan käynyt eli tässä on oikein hyvä tilaisuus! Jos tiiätte joitain paikkoja mihin on helppo matkahuollosta suunnata ja nopea käydä niin saa kertoa!

Ja siis tosiaan se syy miksi oikeasti Ylläkselle lähden on se että mulla on ala carte ruuanvalmistuksen työssäoppiminen ja menen Äkäshotellin Pirtukirkkoon sitä suorittamaan keittiön puolelle. Ja samalla koitan vähän pohjustaa mahdollista kausityöntekijäksi ryhtymistä, koska ainakin ensi talveksi olen sellaista itselleni suunnitellut :)



Kohta, kohta hiukan isommat rinteet! Oon tässä nyt joku neljä päivää lautaillut putkeen ja pikkuhiljaa alkaa vartalossakin tuntumaan :D Mutta sitä se urheilu taitaa vähän ollakkin. :D

4 kommenttia:

  1. pirtukirkko kuulostaa hyvältä :D mutta hei, pidä kivaa siellä kaukana ja muista päivitellä mitä sinne pohjosiin kuuluu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todellakin pidän kivaa! ja pakko vähän päivitellä et itekki tietää mitä on tullu tehtyä :D

      Poista
  2. Mä en niin malta odottaa, että sä pääset reissuun!

    VastaaPoista