lauantai 12. tammikuuta 2013

Rinne on rakkaus

puhelinkuvat on parhautta<3 okei ei oikeesti, järkkärin kantaminen rinteessä on vaa vähän hankalaa :(








Joo eli mulla oli keskiviikko ja torstai vapaata ja rinteessä oli pakko käydä! Keskiviikkona sielä ei nähnyt eteensä oikeastaan metriä pidemmälle... Torstaina taas oli paljon parempi ilma laskea! Toivotaan vaan että seuraavillakin vapaapäivillä ois kiva ilma :) Ja seuraakin vois koittaa saada koska yksin on vähän tylsää pitemmän päälle olla :(

Alan pikkuhiljaa paremmin tuntemaan ihmisiä ja kotiutumaan vieläkin paremmin :) Vaikka okei on sitä vähän koti-ikävää esiintynyt jo. Töissäkin alkaa jo olemaan päivän työjärjestykset selvillä ja henkilökuntakin tutumpaa niin sieläkin osaa jo paremmin olla :) Parhaitenhan tällein uudessa paikassa selviää kyselemällä rohkeasti kaikkea ja olemalla utelias.

Hei saatte kysellä kaikkea mikä teitä kiinnostaa tässä mun työssäoppimisjaksossa tai ihan mihin vain liittyen niin tietäsin vähän paremmin mistä kirjoitella! :)


2 kommenttia:

  1. Puhelin kuvat just jees, ymmärrän täysin ton järkkärin roudaamisen vaikeuden. En mäkään tykkää kantaa Canonia mäessä ellei oo pakko. :) Mut kiva et snoukka luistaa ja työt kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kun on joku sunlainen joka kans ymmärtää näitten asioitten päälle! :) Ja snoukka todellakin luistaa kaikkina vapaapäivinä ja työt sitten niinä ei vapaapäivinä! :)

      Poista