keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Nyt jo melkein loppu



Ihan hassua nyt tää loppu! Tai siis tänään sain arvostelunkin ja maanantaina sain jo tuntini täyteen :) Oli kyllä niin kivaa tää harjoittelu. Aika varmasti siis tulen olemaan täälä ensi talvenakin! Suosittellen todellakin lähtemään Lappiin vaikka es lomailee jos mahollisuus on koska täälä oleminen on vaan niin kivaa ja muutenkin mahtavaa. Pitään vain olla valmis uusiin haasteisiin :) 


Taas tein yks päivä vähän salaatteja.


Tänään oli rinteessä aivan täydellinen keli. Vaikka alaalta katsottuna näytti että olis vaan ihan pilvistä niin sit kun pääs melkein ylös niin aurinko paistoi ja sielä ei tuullutkaan ollenkaan ja oli niin nättiä!


Sielä näkyi tuollainen pikkuinen sateenkaarikin!




Mut tää aurinko <3 Olin kaivannu tätä jo jonkin aikaa ja niin kiva nähä taas.








Tuo pilvi näytti ihan joltain smurffihattaralta :D

Nyt mä tässä vielä voin lomailla sen vajaa pari viikkoa kun koulu alkaa vasta 18. päivä. Täälä oon varmaan siihen ens viikon alkuun ja sit loppuajan lomailen Jyväskylässä :) 

4 kommenttia:

  1. vauvasateenkaari :> nuo kuvat on niin mielettömän hienoja että tekee mieli lähtee sinne. muttaku kylmää ja pimeetä ja lunta äääää haluan kevään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälä ei es oo ollu kylmää! :) tänääki jotain korkeintaan -15 astetta :) ja vähän täälä on varmaan niin siistiä keväällä! takasin on kyl päästävä vielä :)

      Poista