torstai 14. helmikuuta 2013

Se on ohi si! :(


Tässä on nää loputkin kuvat Ylläkseltä.

Tuo reissu oli aivan mahtava! Tutustuin niin moneen ihanaan ihmiseen sielä<3 Työporukkakin oli aivan mahtava, bunkkerilaisista puhumattakaan! Mää oon ihan varma et viimeistää ens talvena mut löytää tuolta taas uusiks. Mutta jos pääsisin, niin voisin lähteä vaikka heti takaisin. Oli niin mahtavaa et miten rento ilmapiiri tuola lapissa on ja et miten kaikki otetaan niin hyvin messiin. Yksin ei tarvinnu olla oikeastaan ollenkaan :)


Vaikka ei ollutkaan mikään sesonkiaika ja töissä suhteellisen hiljaista niin silti tuntui et opin vaikka mitä! Sain nimittäin loppuvaiheessa varsinkin koko ajan enemmän vastuuta itselleni tilauksista sekä annosten kokoamisesta ja valmistamisesta muutenkin. Mutta se kuitenkin ehkä opetti eniten kun sai aina kaikkia pieniä vinkkejä muilta kun itse teki jotain keittiössä :) Pitäis siis alkaa tekeen vähän kauppalistaa niin pääsis kotonakin kokkailemaan kaikkea hyvää!


Kaikken pahinta tässä on se et jäi tosi suuri ikävä kaikkia kohtaan :( Tein tossa jo itelleni spotify-listaa musiikista mitä kuunneltiin melkeimpä päivittäin :D Kun olin matkalla Jyväskylään niin yhessä vaiheessa tuli sellainen kauhea ikävä joka suuntaan. Sitä halusi samaan aikaan olla taas Lompolossa mutta silti samalla Jyväskylässä ja muutamalla muullakin paikkakunnalla. Mutta ehkä tää tästä. Mä niin tuun vielä lappiin takaisin. Ja hei, todellakin suosittelen lähtemään jos yhtään kiinnostaa tai on mahdollisuutta!Muuten, melkein tyhjät yöjunat on ihan kivoja.

2 kommenttia:

  1. Mihin se aika hävisi? Kaikki tapahtui mun mielestä niin nopeesti! :D Mutta kohta on kesä ja sitten vaan kumipyörät alle! Eiks je (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä aika meni ihan älyttömän nopee! Ja nytkin varmasti menee nopeesti kun oon Virossa kuus viikkoa työssäoppimisessa (pitääkin kirjoitella siitä pian!) ja tää työpaikka on ihan mahtava! Suren vaan sitä kun en ottanu lonkkaria tänne mukaan kun täälä ei oo enää ollenkaan lunta eikä mitään ja ois voinu jo rullailla :( Mutta kesä todellakin menee pienten pyörien päällä! (;

      Poista